“Copilul meu dacă iese exact așa ca tine, bat la ea în fiecare zi. Cu furtunul o bat”. Profesor din Argeș, cercetat pentru comportament abuziv. Informaţii cu puternic impact emoţional!

21 decembrie 2021, 17:07

Roxana, sincer îți spun, abia aștept să am și eu o fetiță așa ca tine, copilul meu, și dacă iese exact așa ca tine, bat la ea în fiecare zi. Știi cum o bat? Cu furtunul o bat, cu furtunul umed.

Discuția a fost înregistrată în clasă, la școala din satul Vrănești, comuna Călineşti. Șocați, părinții elevei au reclamat întâmplarea la Inspectoratul Școlar Argeș, care a dispus primele măsuri.

Alina Manea, inspector-șef, ISJ Argeș: Înregistrările sunt incalificabile. A fost sancționat în doi ani, anul trecut cu 10 la sută, și anul curent cu 15 la sută. Dl profesor are aviz psihologic condiționat cu revenire lunară, de unde am dedus și noi că ar trebui să fie în evidențele unui medic de specialitate.

Elevii se plâng că orele de informatică includ frecvent amenințări cu bătaia.

Vrei să te bat? Te bat de te desfigurez!

De-a lungul timpului, cadrul didactic a mai avut și alte derapaje pentru care a fost sancționat.

Amelia David, director, Școala Generală Vrănești:  Primele mesaje nepotrivite au apărut acum un an, școala a luat măsuri, dumnealui susține că astea sunt glume pe care le face cu copiii.

Profesorul acuzat de comportament inadecvat nu a putut fi găsit dar, în apărarea sa, a postat pe o rețea de socializare mai multe explicații, susținând că metoda lui de predare nu a fost înțeleasă.

Comportamentul cadrului didactic a intrat și în atenția polițiștilor, care au întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă.

Părinții copiilor care au asistat la lecțiile „neobișnuite” ale profesorului de informatică cer acum autorităților să ia măsuri pentru ca bărbatul să fie retras de la catedră.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă