„Deschideţi poarta soarelui!”, partea a doua, joi seară, de la ora 22:00, la TVR1. Iuliana Tudor: Televiziunea Română a adunat artiști dintre cei mai valoroși, a redevenit, o dată în plus, casa muzicii românești

14 mai 2020, 12:50

Melodia, un imn al show-ului de televiziune, reprezintă cel mai bine ce simţim cu toţii în aceste momente: speranţă şi solidaritate în fața dificultăților.

Joi seară de la ora 22:00, la TVR1, începe partea a doua al celui mai așteptat show online din România. „Deschideţi poarta soarelui”.

Iuliana Tudor a vorbit despre experiența de a prezenta de acasă, o experiență inedită pentru că nu au mai făcut asta niciodată.

A trebuit să ne imaginăm că avem toți artiștii lângă noi  că atmosfera este a unui show în  adevăratul sens al cuvântului. În toate există un început. Am luat-o ca pe o experiență interesantă. Ceea ce cred că rămâne după acest program este faptul că Televiziunea Română a adunat și de acestă dată artiști dintre cei mai valoroși, oameni ale căror cariere sunt legate de TVR și că a redevenit, o dată în plus, casa muzicii românești. A fost o întâlnire, cred, diversă. Am ascultat piese diferite, în construcții extrem de frumos construite(…) Și în seara acesta avem o a doua parte, cu alți artiști pe care vă invit să-i urmărim, a declarat Iuliana Tudor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite