#eusuntromania Totul pentru ţară. Andrei, membru al Forțelor Speciale Române, speră ca România să aibă o armată mai puternică
02 Noiembrie 2018, 20:15
(actualizat 03 Noiembrie 2018, 00:01)

Andrei este în Armată de 20 de ani şi crede că doar în acest fel îşi poate sluji ţara. L-am găsit în Afganistan, într-una dintre cele mai fierbinţi provincii din Est. Mai avea câteva săptămâni din misiune. Dorea cu nerăbdare să meargă acasă unde-l aştepta soţia care trebuia să nască. Vă invităm să-l cunoaşteţi pe Andrei, în cadrul campaniei 'Eu sunt România!'

Andrei face parte dintr-un comando al Forțelor Speciale Române. A strâns deja 2 ani de front în Afganistan și e hotărât să nu se oprească aici. Spune însă că niciodată nu va uita prima misiune externă.

Deși este în armată de foarte multă vreme, Andrei a intrat în Forțele Speciale abia în urmă cu 4 ani. Spune că a ales să facă acest pas pentru doza suplimentară de adrenalină, pentru salturile cu parașuta, pentru scufundări.

Bărbatul este de părere că nu ar fi putut face nimic în profesie fără sprijinul pe care îl primește de la familie. Niciodată în misiuni nu uită că cineva îl așteaptă acasă.

Andrei este hotărât să iasă la pensie din Forțele Speciale. El speră că în următorii 100 de ani România să aibă o armată mai puternică și mai bine dotată.