100 de oficiali vor participa la marea deschidere de vineri de la Timișoara, Capitală Culturală Europeană. TVR este partener oficial al evenimentului

13 februarie 2023, 18:04

350 de voluntari vor fi pe baricade la evenimentele care vor marca deschidere a programului Capitalei Culturale Europene. Printre aceștia se numără voluntari veniți din afara țării, din Serbia și chiar din Japonia.

12 voluntari au venit de la Novi Sad, din Serbia, pentru a împărtăși din experiența lor de anul trecut.

Voluntarii s-au strâns în zona centrală a Timișoarei și de acolo au plecat în recunoaștere pentru ca fiecare să știe exact unde și ce are de făcut în week-end-ul de deschidere. 350 de voluntari vor fi în acea zi, însă pentru acțiunile care se vor desfășura pe tot parcursul anului s-au înscris până acum peste 1200 de persoane.

Peste o sută de oficiali de rang înalt din 41 de țări de pe 3 continente, vor fi prezenți la Timișoara în week-end-ul deschiderii anului capitalei, iar în piețe autoritățile au estimat participarea a 15 -16 mii de oameni.

TVR este partener oficial al evenimentului. Toate spectacolele vor fi în direct la TVR1, TVR2, TVR Info și TVR Cultural.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă