A început numărătoarea inversă pentru Gala Premiilor Oscar. Publicul așteaptă să vadă și ținutele și bijuteriile vedetelor

11 martie 2023, 20:14

Ca la fiecare ediție a Oscarurilor, toate privirile vor fi ațintite asupra ținutelor alese de vedete pentru marea seară, dar și asupra bijuteriilor, care mai de care mai sofisticate și mai scumpe. Suspansul privind toaletele și accesoriile plutește până în ultima clipă.

Caroline Scheufele, director artistic, casă de bijuterii: Nu vă pot spune cine şi ce va purta, ci doar atât: colierele cu diamante sunt încă vedete, precum şi cerceii lungi, foarte lungi, gen candelabru. Dar avem şi cereri de broşe pentru bărbaţi, pentru frac.

Conform tradiției, înaintea Galei Oscar, cârcotașii de la „Zmeura de Aur” premiază actorii care li s-au părut cei mai slabi și peliculele cele mai puțin reușite. Blonde, despre Marilyn Monroe, a fost numit cel mai prost film al anului.

Pregătirile pentru Gala Oscarurilor sunt la final, însă ploaia le dă mari bătăi de cap organizatorilor.

Copertinele s-au îmbibat cu apă, podelele au fost inundate, s-au deteriorat unele decorațiuni, însă organizatorii spun că în seara cea mare totul va fi impecabil.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite