A început remedierea neregulilor constatate în spitale în urma controalelor ISU. Intervenții multiple în unitățile aflate în prima linie a luptei cu coronavirusul

8 februarie 2021, 10:37

Conform raportului publicat de ISU, în Timişoara au fost constate nereguli la Institutul de Boli Cardiovasculare, la Spitalul Clinic CFR și la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Victor Babeş”.

De la data controlului şi până în prezent, mai multe defecţiuni au fost remediate. Astfel, la Spitalul Clinic CFR a fost schimbat tabloul electric care deserveşte blocul operator şi nu au mai fost semnalate suprasolicitări pe reţeaua electrică.

La Spitalul de boli infecţioase „Victor Babeş”, aflat în prima linie a luptei contra coronavirusului încă de la începutul pandemiei, s–au efectuat mai multe intervenţii.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a precizat că tratamentul cu oxigen necesar pacienţilor cu patologia COVID-19 face ca securitatea la incendiu să fie „deosebit de dificilă” în multe spitale.

Pentru deficienţele constatate au fost aplicate 1.493 sancţiuni contravenţionale, dintre care 1.402 avertismente şi 91 de amenzi în cuantum de 448.401 lei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite