A murit bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani în Mehedinți

30 iunie 2020, 08:24

„Colegii de la ambulanţă l-au găsit acolo în stop. L-au resuscitat minute în şir. Cordul s-a resuscitat, dar a rămas hipoxia cerebrală gravă. A fost adus la noi la spital în comă gradul IV. Deci, teoretic, fără şanse. Cu tot tratamentul specific, starea sa s-a agravat permanent. A apărut febra de tip central, adică acea febră care duce până la 40 grade şi nu coboară de niciun fel şi care este un semn că creierul nu mai lucrează”, a declarat pentru agenția de presă managerul Spitalului Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, Radu Iman.

Joia trecută, Ion Turnagiu a fost găsit spânzurat cu tricoul. Agenţii l-au resuscitat până la sosirea echipajelor de salvare, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Mehedinţi.

Turnagiu se afla în arestul IPJ Mehedinţi din 13 iunie. El a fost arestat preventiv după ce a incendiat o fată de 17 ani din localitatea Dîrvari.

Tânăra este în stare gravă, într-un spital din Bucureşti.

Ion Turnagiu a fost condamnat la închisoare pe viaţă în 1994, pentru comiterea a 5 crime. A fost eliberat condiţionat din puşcărie anul trecut, printr-o hotărâre a Tribunalului Mehedinţi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite