Accesul la Twitter, perturbat de probleme tehnice

Twitter
Twitter
29 decembrie 2022, 08:45

Site-ul Downdetector a recenzat circa 10.000 de semnalări din partea internauţilor care nu reuşeau să acceseze Twitter, cu un maxim de semnalări în jurul orei 00:35 GMT, după care plângerile s-au împuţinat.

Nu se ştie încă amploarea întreruperii, dar jurnalişti AFP aflaţi în Statele Unite şi Asia au raportat dificultăţi în accesarea conturilor.

Reţelele de socializare se confruntă frecvent cu probleme tehnice, însă întreruperile de lungă durată a serviciilor sunt rare.

Această problemă tehnică a survenit într-un moment sensibil pentru Twitter, care traversează o perioadă dificilă după achiziţionare platformei de Elon Musk contra sumei de 44 de miliarde de dolari în octombrie.

Miliardarul a concediat numeroşi angajaţi, inclusiv din echipele care se ocupă cu mentenanţa tehnică a platformei.

Unui utilizator care l-a întrebat miercuri dacă Twitter s-a ”stricat”, Elon Musk i-a răspuns ”la mine merge”.

În afara Statelor Unite, numărul utilizatorilor care nu au reuşit să acceseze serviciul a variat de la câteva sute la mai multe mii.

Potrivit DownDetector, pana a afectat în principal persoanele care utilizează Twitter prin interfaţa web. Circa 10% dintre plângerile înregistrate de site-ul de monitorizare proveneau de la utilizatori ai aplicaţiilor mobile.

Cauza întreruperii nu este cunoscută încă. Potrivit serviciului Web NetBlocks este vorba despre pene internaţionale care ”nu au legătură cu perturbări sau filtre de internet la nivel naţional”.

 

 

sursa Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă