Acuzații de malpraxis la Spitalul Județea de Urgență Slatina, după moartea unui nou-născut. Părinții susțin că bebelușul a fost tratat inadecvat

10 ianuarie 2021, 19:47

Cei doi soți se bucurau nespus că noul an avea să le aducă primul copil care să le întregească familia. Însă, totul s-a transformat într-o tragedie. După nașterea prin cezariană, fetița a supraviețuit doar două zile, iar apoi s-a stins. Tatăl copilei acuză medicii că i-au ascuns informații, că nu au luat deciziile corecte care să salveze viața bebelușului.

Familia a luat legătura cu spitalele din Capitală și în final a găsit un loc liber. Însă, pentru bebeluș era deja prea târziu.

Conducerea spitalului din Slatina spune că fetița s-a născut prematur și a avut probleme încă de la naștere. Potrivit reprezentanților unității medicale, medicii au încercat să o transfere la un spital mai bine dotat, dar nu au reușit să găsească un loc liber în timp util.

Părinții bebelușului au depus deja o plângere la poliție. Între timp, conducerea unității medicale așteaptă rezultatul necropsiei.

La cererea părinților, conducerea spitalului va face o anchetă internă care va stabili dacă personalul medical a respectat toate procedurile în acest caz.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite