Administratorul public al municipiului Bistriţa a încetat din viață. El se afla acasă, în izolare, fiind infectat cu coronavirus
29 Septembrie 2021, 10:19 (actualizat 29 Septembrie 2021, 10:30)
(actualizat 29 Septembrie 2021, 10:30) | Știrile TVR

Administratorul public al municipiului Bistriţa, Ioan Peteleu, care se afla în izolare la domiciliu, a decedat în cursul nopţii de marţi spre miercuri, la vârsta de 54 de ani. El fusese diagnosticat cu COVID-19 în urmă cu mai puţin de două săptămâni.

Membru al PNL, Ioan Peteleu a mai deţinut funcţiile de viceprimar al municipiului Bistriţa (între anii 2012-2014) şi de consilier municipal.

Vestea morţii sale a fost anunţată miercuri dimineaţă pe reţelele de socializare de către mai mulţi colegi de partid, printre care preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud şi primar al Bistriţei, Ioan Turc, preşedintele organizaţiei municipale PNL Bistriţa, viceprimarul Sorin Hangan, şi prefectul judeţului, Stelian Dolha, care au transmis mesaje de condoleanţe familiei.

Potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de către managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany, administratorul public al municipiului nu a fost internat în spital în urma confirmării infecţiei cu SARS-CoV-2, acesta decedând acasă, iar autopsia va fi efectuată în cursul după-amiezii de miercuri.

Ioan Peteleu nu era vaccinat împotriva COVID-19, potrivit Agerpres