Aglomerație în ambulatoriul Spitalulului Județean Buzău. După două luni fără consultaţii, zeci de buzoieni au venit la spital odată cu redeschiderea cabinetelor medicilor specialişti

18 mai 2020, 18:45

După două luni fără consultaţii, zeci de buzoieni au venit la spitalul județean odată cu redeschiderea cabinetelor medicilor specialişti. Au aşteptat însă cu orele să intre la control deşi şi-au făcut programări. Mulţi pacienţi chiar s-au înghesuit la intrare ignorând faptul că trebuie să stea la distanţă unii de alţii.

În spital sunt probleme şi mai mari: în secția de boli interne au fost confirmate 11 cazuri de Covid-19, la patru pacienți și șapte cadre medicale. Primul test pozitiv este al unei bătrâne care urma să fie transferată într-un cămin pentru vârstnici.

Tot pentru cazuri de Covid-19, în Buzău, a fost închisă Policlinica Nicolae Titulescu. Săptămâna trecută, un medic şi un asistent medical au fost depistați pozitiv. Ceilalţi angajaţi au avut teste negative. Policlinica va fi redeschisă dacă şi la a doua testare nu apar cazuri suplimentare de infecţie cu noul coronavirus.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă