Ajutor în vremuri de criză. Preoții de la biserica Iancu Vechi Mătăsari din Capitală sprijină familiile nevoiașe

15 aprilie 2020, 20:13

Să-ți iubești aproapele ca pe tine însuți. În spațiul bisericii bucureștene Iancu Vechi Mătăsari, preoții și credincioșii construiesc împreună o viață mai bună pentru cei în nevoie.

Zilnic preoții și ajutoarele lor merg la casele enoriașilor săraci pentru a le duce mâncare și pentru un pic de alinare sufletească.

Azi, prima oprire a fost la o familie numeroasă în care adulții sunt în șomaj. Când au ajuns preoții cu ajutoare i-au întâmpinat doar copiii, părinții fiind în căutarea unui loc de muncă.

Cea de-a doua familie la care au mers este la fel de numeroasă. Aici, capul familiei a venit din străinătate de Crăciun și situația actuală l-a țintuit în România. Din câștigul său trăiau soția și cei 4 copii.

Două dintre fetițe cântă în corul de copii al bisericii Iancu Vechi Mătăsari și participă și la programele educaționale oferite de așezământul religios.

Preoții și-au continuat drumul pe la casele enoriașilor strâmtorați dând astfel un pic de speranță în sufletul innegurat de criza virusului necruțător.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă