Albumele de familie cu ocazia sărbătorilor de Paști, la mare căutare. Care este prețul unei ședințe foto
15 Aprilie 2022, 08:55 (actualizat 15 Aprilie 2022, 08:56)
(actualizat 15 Aprilie 2022, 08:56) | Știrile TVR

O nouă atracție câștigă tot mai mulți adepți cu ocazia sărbătorilor de Paști: fotografii făcute într-un studio profesional. Astfel, amintirea acestor zile rămâne imortalizată într-un album cu imagini într-un decor special. Şedința foto și albumul pot fi cadouri perfecte pentru cei dragi.

În acest studio din Timișoara, familii cu copiii sosesc din oră în oră pentru ședințele foto. Programările au început în urmă cu câteva săptămâni iar locurile s-au ocupat rapid. Cu toţii sunt îmbracați elegant şi încearca să treacă peste emoţii. Trebuie să fie atenți la indicațiile fotografului. Secretul este să aibă mereu zâmbetul pe buze și o privire veselă.

Cel mai greu este pentru copii: își pierd răbdarea destul de repede și obosesc. Este o provocare pentru fotograf să le capteze atenţia până la final pentru cadrul perfect.

Piața studiourilor foto profesionale se extinde iar fotografii caută soluţii tot mai ingenioase pentru a-i atrage pe clienţi. Decorurile sunt, de multe ori, cheia succesului.

Prețul unei ședințe foto într-un studio profesional costă între 200 şi 500 de lei, în funcţie de studio, decor, prestigiul artisului foto.