Alegeri anticipate, în dezbatere la „Referendum”, pe TVR 1, de la ora 21.00

Alegeri anticipate în dezbatere la „Referendum” pe TVR 1 de la ora 21.00
Alegeri anticipate în dezbatere la „Referendum” pe TVR 1 de la ora 21.00
1 noiembrie 2021, 12:49

„Se împlinesc astăzi fix două luni de la declanşarea crizei politice. Pe 1 septembrie, premierul Florin Cîţu îl demitea intempestiv pe ministrul Stelian Ion, ceea ce a condus la retragerea USR-PLUS de la guvernare şi la intrarea într-un blocaj prelungit. Nici până acum nu s-a reuşit formarea unei majorităţi parlamentare care să dea un nou guvern, unul stabil, de care are atâta nevoie o ţară măcinată de criza pandemică. În aceste condiţii, pare tot mai probabilă variantă alegerilor anticipate. Aceasta e tema dezbaterii din studio, asupra căreia şi publicul este invitat să se pronunţe, prin comentarii şi vot”, anunţă Mihai Rădulescu tema celei de-a patra ediţii a emisiunii „Referendum”, de la TVR 1.

Consideraţi că alegerile anticipate reprezintă soluţia ieşirii din criza politică prelungită care afectează România? Este întrebarea pe care Mihai Rădulescu, realizator şi moderator al emisiunii o adresează luni, pe 1 noiembrie, de la ora 21.00, celor care participă la „Referendum”.

Vin în platoul TVR să-şi susţină ferm opiniile pe acest subiect analistul politic Sorin Ioniţă, preşedinte Expert Forum, politologul Remus Ştefureac, director INSCOP Research, jurnalista Ramona Ursu, senior editor Newsweek România, respectiv jurnalistul Ion M. Ioniţă, senior editor Adevărul şi redactor-şef Historia.

Telespectatorii sunt invitaţi să posteze comentarii şi să adreseze întrebări pe stiriletvr.ro şi hotnews.ro, unde, începând de luni, de la ora 21.00, vor putea şi vota DA sau NU, ca răspuns la întrebarea ediţiei. Evoluţia votului va fi prezentată în timpul emisiunii, iar rezultatul final îl aflăm, ca de obicei, în următoarea întâlnire cu „Referendum”.

Sondajul demarat în ediţia precedentă, referitor la sancţiunile pentru dezinformări medicale, continuă încă atât pe stiriletvr.ro, cât şi pe platforma partenerului media hotnews.ro, iar rezultatul va fi anunţat luni seară, la „Referendum”.

***

„Referendum” este una dintre noile producţii din grila de toamnă a TVR 1, în care o temă de actualitate este susţinută cu argumente de două tabere cu opinii contrare şi la care telespectatorii participă activ, acordându-şi votul pentru una sau cealaltă dintre echipe. Realizator şi gazdă, Mihai Rădulescu, moderator cu experienţă, intervine pentru a asigura echilibrul confruntării. „Referendum” se vede în fiecare seară de luni, de la ora 21.00, la TVR 1, în direct. Românii din afara graniţelor sunt şi ei invitaţi la vot: emisiunea se difuzează simultan şi la TVR Moldova, iar de la ora 22.50, tot luni, la TVR Internaţional.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite