Alexandru Arșinel, depus la teatrul „Constantin Tănase”. Va fi înmormântat la Cimitirul Bellu, duminică, la ora 12.00

30 septembrie 2022, 14:45

Aplauzele cu care a fost primit sicriul lui Alexandru Arșinel la Teatrul de Revistă Constantin Tănase nu ascund tristețea actorilor și a publicului. Maestrul a sprijinit talentul și cariera multor artiști cunoscuți.

Ca director, Alexandru Arșinel a avut încredere în tineri și i-a promovat. Alin Gheorghișan e printre cei la care a ținut cel mai mult.

Dar Alexandru Arșinel nu a fost doar un om de teatru. A iubit cu egală pasiune filmul și televiziunea, unde va rămâne în amintirea generațiilor în special prin duetele cu Stela Popescu.

Duminică, sicriul va fi dus la Cimitirul Bellu, unde maestrul comediei va fi înmormântat, la ora 12.00, cu onoruri militare. Se va odihni în locul pe care și l-a pregătit de 7 ani, aproape de maestrul Constantin Tănase.

Actorul Alexandru Arşinel fusese internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pe 15 septembrie, pentru tratarea unor răni de piele cauzate de repaosul prelungit la pat. Medicii au informat atunci că, având în vedere istoricul pacientului şi „pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă”, au decis transferarea sa în secţia de ATI.

Actorul mai fusese internat şi în luna august, la Institutul Clinic Fundeni.

CITIȚI ȘI – A murit actorul Alexandru Arșinel. Vasile Muraru: „Era vesel, dăruit pentru teatru, un om de acțiune. Iubirile sale – teatrul, familia și teatrul”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă