Ambasadorul Statelor Unite felicită TVR pentru transmisiunea de Ziua Americii. Hans Klemm: “Felicităm TVR pentru excelenta echipă”

Hans Klemm ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti
Hans Klemm ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti
11 iulie 2018, 13:39

“În numele Ambasadei Statelor Unite vreau să vă mulțumesc pentru acoperirea media a recepției ambasadei, care a sărbătorit cea de-a 242-a aniversare a independenței Statelor Unite ale Americii.

Transmisiunea acestui eveniment de către Televiziunea Română a fost foarte profesionistă și a contribuit la informarea publicului despre puternicul parteneriat strategic SUA – România și despre valorile democrației pe care ambele țări le împărtășesc.

Felicităm TVR pentru excelenta echipă de jurnaliști, producători, cameramani și tehnicieni care au asigurat o transmisiune foarte bună, în ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile. Apreciem foarte mult munca lor, iar oaspeții noștri au remarcat decența și dedicarea oamenilor de televiziune pe teren.

Suntem recunoscători pentru colaborarea noastră din prezent și cu alte ocazii și așteptăm cu nerăbdare să continuăm colaborările excelente cu TVR pentru viitoarele evenimente ale Ambasadei”, se arată în scrisoarea semnată de Hans Klemm.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă