Anchetă la Tulcea în cazul unui bărbat bătut în curtea Spitalului Judeţean

16 octombrie 2021, 09:58

„- Ce vrei, mă, dar ce vrei, mă?

– Nu mai daţi în el, vă rog! Dar de ce dai în el?

– De ce nu vă băgaţi, mă? Hei, paza, voi ce faceţi aici? De ce îl lăsaţi să îl bată?”

Imaginile sunt filmate de o femeie care se afla la spital și care a văzut întreaga scena. Bărbatul a fost lovit în repetate rânduri de un individ, s-a dezechilibrat și a căzut la pământ.

Ligia Bujor, martor: „L-au luat la bătaie pe domnul acela şi cei de la pază stăteau cu mâinile în sân şi când a întrebat soţul meu: ‘Paza, ce faceţi? Nu vedeţi că îl bate?’, au zis că ce treabă am eu cu domnul. (…) Apoi a venit domnul spre mine, a vrut să mă lovească şi pe mine că de ce îl filmam şi a intervenit soţul şi apoi au intervenit şi cei de la pază„.

Un schimb de replici a avut loc încă din interiorul spitalului, la camera de urgență, unde bărbatul lovit fusese adus cu ambulanța pentru îngrijiri.

Cum întregul scandal s-a petrecut sub privirile angajaților de la serviciul de pază care nu au intervenit, conducerea spitalului face anchetă.

Anchetatorii urmează să stabilească dacă agresorul este angajat al spitalului.

„În urma verificărilor efectuate, a fost identificată persoana bănuită de comiterea agresiunilor ca fiind un bărbat de 54 ani, din municipiul Tulcea. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în continuare efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii incidentului”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite