Apar noi detalii în ancheta legată de moartea celor 39 de clandestini, lângă Londra. Poliția a prelevat probe ADN de la posibilele rude

Apar noi detalii în ancheta legată de moartea celor 39 de clandestini
Apar noi detalii în ancheta legată de moartea celor 39 de clandestini
27 octombrie 2019, 15:01

În satul Yen Thanh din centrul Vietnamului, una dintre cele mai sărace zone ale țării, oamenii au venit la slujbă să se roage pentru sufletele celor care au murit sufocați în camionul groazei. Marea majoritate erau vietnamezi, așa se crede, plecați din această regiune a Vietnamului ca să scape de săracie.

Bui Thi Nhung avea 19 ani. Își dorea să ajungă în Marea Britanie și a plătit câteva mii de dolari pentru ultima călătorie din viața ei.  Ea urma să dea restul după ce se angaja în Marea Britanie. Își dorea să lucreze într-un salon de cosmetică.

În ultimul mesaj, trimis din containerul frigorific, fata cere iertare familiei că nu reușește să-și vadă visul cu ochii și scrie că nu mai are aer.

Săptămâna trecută, Nguyen Dinh Luong, 20 de ani, și-a anunțat familia că a ajuns la Paris și urmează să plece în Marea Britanie. De atunci, n-a mai dat niciun semn. Părinții se gândesc la ce e mai rău.

Toate cele 39 de cadavre, 31 de bărbați și 8 femei, găsite miecuri în zori, au fost scoase din

Soferul TIR-ului, Mo Robinson, un nord-irlandez de 25 de ani, arestat imediat după descoperirea containerului înțesat de cadavre, a fost pus sub acuzare, în mod oficial, pentru omucidere. Sunt reținute alte 4 persoane – un cuplu, soț și soție din Anglia – și încă doi nord irlandezi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite