Apele se retrag din Valea Jiului, dar lasă dezastru în urmă. Mulți oameni au rămas fără case, iar locuitorii din Câmpu lui Neag sunt izolați

27 iunie 2020, 20:23

Coşmarul e departe de a lua sfârşit pentru locuitorii din Valea Jiului. Apele încep să se retragă, însă lasă dezastru în urmă. Sunt oameni care au rămas fără case şi fără bunuri, iar acum se luptă să scoată noroiul din gospodării, cu ajutorul pompierilor.

Locuitorii din Câmpu lui Neag sunt în continuare izolaţi după ce o porţiune din drumul naţional s-a rupt din cauza viiturii.

Și satul Sânmicluş din județul Alba își revine cu greu după inundațiile din această săptămână. Aproape 40 de persoane au rămas fără case. Printre ele şI Ana Maria. Apele i-au distrus totul. S-+a temut mai ales pentru fiica și nepoata ei.

Ana Maria va locui împreună cu fiica ei într-o casă modulară. La fel şI ceilalţi sinistraţi din sat.

În județul Cluj e nevoie urgentă de reparații la podul peste Valea Călata, surpat din cauza viiturii produse aseară. Circulaţia pe drumul național care face legătură între Huedin şi Beliş a fost oprită, iar maşinile au fost deviate pe rute ocolitoare.

Meteorologii spun că nu vor fi precipitaţii abundente în următoarele zile, însă hidrologii au menţinut până luni avertizările pentru râurile Prut și Jiu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite