Arhiepiscopia Tomisului și-a făcut cont pe Tik Tok pentru a fi aproape de tineri | ÎPS Teodosie: “Doamne-ajută să colaborăm frumos”

Arhiepiscopia Tomisului și-a făcut cont pe Tik Tok
Arhiepiscopia Tomisului și-a făcut cont pe Tik Tok
3 noiembrie 2022, 12:00

Contul de Tik Tok pe care sunt publicate filmări scurte cu ÎPS Teodosie poartă numele de Arhiepiscopia Tomisului. În mai puțin de 24 de ore, aproape o mie de persoane au început să urmărească acest cont, iar filmările au adunat peste 30 de mii de vizualizări. ÎPS Teodosie a precizat, într-un mesaj video, că “tinerii au cea mai mare nevoie de biserică și de îndrumători”.

“Sunt bucuros să colaborez intens cu tinerii pe Tik Tok, întrucât tinerii au cea mai mare nevoie de biserică, de păstori și de îndrumători. Vă voi fi aproape tuturor, pentru că tinerii sunt viitorul nostru și au nevoie de lumină. Vă voi da lumină din lumina lui Hristos și lumină din viața bisericii care este maica neamului nostru românesc și maica tuturor oamenilor de pe fața pământului. Doamne-ajută să colaborăm frumos. La mulți ani, iubiți tineri!”, a transmis Arhiepiscopul Tomisului.

Contul de Tik Tok al Arhiepiscopiei Tomisului are aproape 1000 de urmăritori iar cele 10 postări au adunat 5000 de aprecieri.

Pe TikTok, platforma online extrem de populară în rândul tinerilor, Arhiepiscopul Tomisului abordează subiecte legate de credință, rugăciune și probleme de actualitate printre care și criza energetică.

Inițiativa Arhiepiscopiei Tomisului i-a luat prin surpindere pe mulți credincioși.

În doar 24 de ore după lansarea contului, Arhiepiscopul Tomisului a reușit să strângă peste 1000 de followeri și peste 6 mii de likeuri.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite