Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, provoacă a nouă controversă: „Oamenii au fost trimiși în turmă să se vaccineze, fără să fie testați. Dacă sunt bolnavi și se vaccinează, mor”

10 decembrie 2021, 12:02

Mai mult, prelatul susține că are mărturii potrivit cărora vaccinul poate să producă chiar decesul și le cere oamenilor să fie ”circumspecți”. Până acum, nicio autoritatea a statului nu a reacționat în urma acestor declarații.

Vaccinul este experimental, nu este asumat, a produs atâtea neajunsuri, pentru că este obligație. Cum să facem ceva inconștienți? Nici medicul nu-ți poate tălmăci cât e de folositor, dacă nici producătorii nu și-l asumă, tu semnezi că ți-l asumi orbește, cine ne orbește pe noi ? Satana ne orbește pe noi. Nu știm dacă e pecetea, nu știm nici dacă nu e pecetea. Oricum nu e pecetea lui Anticrist, că Anticristul nu a venit.  Se vorbește despre cal sau catâr nu pot să meargă fără să-i dirijezi cu zăbala și frâu. Așa au fost trimiși oameni în turmă să se vaccineze, fără să fie testați. Dacă sunt bolnavi și se vaccinează mor. mărturii : oameni care s-au tratat în localități din Constanța nu au murit, doar cei care s-au vaccinat au murit. De ce cei care s-au vaccinat au murit și cei care nu s-au vaccinat nu au murit. Pentru că s-au dus ca și calul și catarul. Trebuie să fim mai circumspecți, a afirmat Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

Întrebat în legătură cu afirmațiile înaltului prelat, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a răspuns:
Afirmatiile unui ierarh sunt îngrijorare, eu mă bazez pe informații științifice (…) BOR va spijini oamenii, eu nu pot să întru într-o dezbatere cu Teodosie, noi susținem ce putem să demonstrăm, toți avem o responsabilitate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite