Asistentă medicală de la o clinică din Mureș, răpusă de Covid 19. Este cel de al 73-lea deces în rândul personalului medical
07 Decembrie 2020, 11:28 (actualizat 07 Decembrie 2020, 14:45)
(actualizat 07 Decembrie 2020, 14:45) | Știrile TVR

O asistentă medicală de la Clinica de Boli Infecțioase – Mureș a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Femeia avea 52 de ani și s-a îmbolnăvit în timpul serviciului.

Reprezentanții organizației „Solidaritatea Sanitară” anunță că o asistentă medicală de la Clinica de Boli Infecțioase – SCJ Mureș a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Femeia de 52 de ani este cel de al 73-lea deces ca urmare a infecției cu SARS-CoV-2 înregistrat în rândul lucrătorilor din sănătate.

„Din păcate acesta este al 73- lea deces ca urmare infecției cu SARS-CoV-2 înregistrat în rândul lucrătorilor din sănătate implicați în lupta cu această epidemie. Novak Csilla, mamă și soție devotată familiei, va rămâne veșnic în inimile colegilor de la Spitalul Clinic Județean Mureș ca o persoană dragă, caracterizată de profesionalism, responsabilitate, perseverenţă şi devotament, o luptătoare pentru drepturile colegilor, membră Solidaritatea”, scrie în mesajul postat pe Facebook de Solidaritatea Sanitară.