Atenție la medicamentele contrafăcute! Adaptați la pandemie, traficanții încearcă să profite de suferința sau naivitatea oamenilor

11 decembrie 2020, 18:36

Ieri, prin punctul de frontieră Giurgiu-Ruse a intrat un camion, ca multe altele cu numere de Bulgaria. Unul dintre polițiștii de frontieră a remarcat că șoferul era destul de agitat. A verificat interiorul camionului și a văzut că mărfurile erau ambalate în saci și depozitate neglijent. A luat la mână toate mărfurile și a găsit într-o pungă de plastic aproape 3500 de pastile. În plus, multe dintre produse erau contrafăcute.

Cel mai probabil, spun surse judiciare, aceste pastile ar fi ajuns pe piața neagră medicamentelor și ar fi fost vândute persoanelor dispuse să le cumpere fără rețete.

Și tot în mediul online mulți încearcă tot felul de metode de a face bani exploatând temerile oamenilor de infectarea cu Covid 19

La primirea oricăror oferte pe internet, specialiștii recomandă verificarea informațiilor primite. Altfel fie sănătatea, fie cardul sunt puse în pericol.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite