AUSTRALIAN OPEN. Rafael Nadal s-a speriat după ce a lovit accidental un copil de mingi. Cum și-a cerut scuze liderul mondial

23 ianuarie 2020, 21:27

Incidentul a avut loc joi, în timpul meciului cu Federico Delbonis, câștigat de iberic cu scorul de 6-3, 7-6(4), 6-1.

(w500) Nadal a lo

La 5-1 pentru el în setul 1, Nadal a returnat un forehand, iar mingea a lovit din plin în cap un copil de mingi aflat lângă scaunul arbitrului. Când a văzut ce s-a întâmplat, liderul mondial s-a repezit spre fetiță și a verificat dacă este în regulă. Vizibil emoționată și fericită, fata l-a asigurat că nu a pățit nimic. Rafael Nadal a pupat-o  pe obraz și s-a întors la joc.

(w500) Nadal a lo

„M-am speriat, a fost unul dintre cele mai înfricoșătoare momente pe care le-am trăit pe teren”, a explicat liderul mondial, la conferința de presă.

La finalul partidei, Nadal i-a dăruit fetiței bandana purtata în meci. La interviul dat pe teren a declarat: „Mi-am făcut griji pentru că am lovit-o direct în cap. Mă bucur că este bine și că este curajoasă.”

(w500) Nadal a lo

În turul trei al Australian Open, Rafael Nadal se va înfrunta cu Pablo Carreno-Busta (30 ATP), cel care l-a învins pe Peter Gojowczyk (120 ATP), cu scorul de 6-4, 6-1, 1-6, 6-4.

(w500) Nadal și-

(w500) Nadal și

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite