Australian Open: Tecău și Mergea, calificați în turul al doilea la dublu. Irina Begu, învinsă de Kristyna Pliskova

18 ianuarie 2017, 15:24

Begu a pierdut la 4 un set inaugural în care nu a avut nicio șansă să-și ia înapoi serviciul cedat cehoaicei Pliskova pe singura minge de break ivită în game-ul 3.

Reușind să revină de la 2-4 în manșa secundă, Begu a anulat în tie-break o primă minge de meci la 6-5, ca să rateze apoi două puncte de set înainte să fie eliminată de numărul 58 WTA.

Chiar dacă Petzschner și Youzhny au salvat două mingi de set ca să prelungească cu tie-break manșa de debut, Tecău și Rojer s-au impus cu 7-5.

Trei mingi de set au fost forțați Tecău și Rojer să anuleze la 4-5 într-un set doi luat la 3 tot cu un tie-break, care le-a adus calificarea în 100 de minute.

Cu primele 4 ghemuri câștigate la rând contra perechii Saville/ Thompson, Mergea și Inglot au cedat numai 3 puncte pe propriul serviciu ca să ia primul set cu 6-2.

În ciuda contrabreak-ului făcut de australieni pentru 3 egal în manșa a doua, Mergea și Inglot au câștigat împotriva serviciului ca să facă 6-5, iar apoi să obțină victoria cu a treia minge de meci.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite