Autori de top consolează o debutantă dezamăgită de prima lansare. Stephen King: La sesiunea mea de autografe, un puști gras a spus: „Hei, amice, știi unde găsesc niște cărți naziste?”

Romane de Stephen King
Romane de Stephen King
12 decembrie 2022, 15:21

După ce a petrecut ani de zile lucrând la primul ei roman, „Of Crowns and Legends”, a fost încântată să îl lanseze cu o sesiune de autografe, însă s-a trezit în fața unui public format din doar… doi participanți.

Scriitoarea și-a exprimat dezamăgirea pe rețelele de socializare, scriind pe Twitter: „Doar 2 persoane au venit ieri la sesiunea mea de autor, așa că am fost destul de dezamăgită de asta. Mai ales că 37 de persoane au răspuns cu going la eveniment. Cam supărată, sincer, și puțin jenată”.

Dar Banning, care a început să lucreze la romanul său fantasy încă din liceu, a fost uimită de ceea ce s-a întâmplat în continuare, deoarece mai mulți autori de bestseller au sărit să o consoleze cu propriile lor experiențe jenante în ceea ce privește sesiunile de autografe.

Referindu-se la cel de-al doilea roman publicat de el, Stephen King a scris pe Twitter: „La prima mea sesiune de autografe la SALEM’S LOT, am avut un singur client. Un puști gras care a spus: «Hei, amice, știi unde găsesc niște cărți naziste?»”.

Jodi Picoult, o autoare de top, a spus: „M-am așezat de multe ori singură la o masă de autografe doar pentru ca cineva să se apropie… și să mă întrebe unde este baia.”

Margaret Atwood, autoarea cărții „The Handmaid’s Tale”, a scris pe Twitter: „Bine ai venit în club. Am făcut o sesiune de autografe la care nu a venit nimeni, cu excepția unui tip care voia să cumpere niște bandă adezivă și care a crezut că eu sunt asistentul vânzătorului.”

Un alt autor canadian, Linwood Barclay, a scris: „Odată am stat în fața librăriei unui mall pentru o sesiune de autografe. Nimeni nu s-a oprit, până la sfârșit, când un bătrânel s-a uitat la mine, s-a uitat la cărți, s-a uitat la mine, s-a apropiat și m-a întrebat: «Se vând steaguri aici?».”

Banning, în vârstă de 33 de ani, a fost copleșită de volumul uriaș de răspunsuri. Tweetul său original a fost apreciat de peste 75.000 de ori și a primit aproape 4.000 de răspunsuri din întreaga lume.

Furtuna de pe rețelele de socializare a contribuit, de asemenea, la creșterea vânzărilor cărții de 390 de pagini a lui Banning.

Ea a declarat pentru CNN: „Rapoartele de vânzări urcă în fiecare oră și la fel și clasamentele pe Amazon. Este pe locurile 1 și 2 între digital și paperback în genul Fantezie arthuriană”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite