Autoritățile spaniole anchetează cum a intrat Novak Djokovic în țară

13 ianuarie 2022, 20:14

Novak Djokovic a declarat, printre altele, că nu a părăsit Serbia în a doua jumătate a lunii decembrie. Totuși, la sfârșitul lunii trecute, începutul lui ianuarie, Novak Djokovic se antrena la Academia de tenis Soto din Sotogrande, Spania, cel puțin asta arată clipurile încărcate de club pe rețelele de socializare.

Presa din regat susține că Djokovic nu a făcut nici o cerere pentru o permisiune specială la Ambasada Spaniei din Belgrad sau la ministerul de externe de la Madrid. Totuși, sârbul s-a mutat recent de la reședința sa din Monte Carlo la Marbella unde și-a cumpărat o casă și astfel, intrarea tenismenului în Spania poate fi considerată legală dacă Novak Djokovic are statut de rezident.

Dar asta nu e singura problemă a campionului sârb. Jurnaliștii germani au descoperit o serie de inadvertențe în testul său PCR care ar trebui să demonstreze că Nole a trecut prin boală.

Luni dimineața începe primul Grand Slam al anului așa că ministrul imigrației va trebui să decidă repede dacă va anula viza lui Djokovic.

Experții spun că motivul pentru care viza ar putea fi anulată este cel inițial – prezența aplicantului este sau ar putea fi un risc pentru sănătatea,  siguranța sau ordinea din comunitatea australiană.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite