Bărbat cercetat pentru trafic de droguri. A trimis în țară, prin curier, 37 de kilograme de canabis
09 Martie 2023, 15:29 (actualizat 09 Martie 2023, 15:34)
(actualizat 09 Martie 2023, 15:34) | Știrile TVR

Acțiune antidrog la Timișoara. 37 de kilograme de canabis au fost descoperite de ofițerii de la combaterea crimei organizate la o firmă de curierat din Timișoara. Bărbatul care le-a ridicat a fost prins în flagrant cu drogurile de risc împachetate în două colete, care fuseseră trimise din Spania.

După mai multe săptămâni de filaj, polițiștii l-au prins în flagrant pe tânărul de 24 de ani care a mers să ridice coletele în care se aflau drogurile. Bărbatul ar fi fost plecat în Spania de unde a cumpărat cele 37 de kilograme de canabis pe care le-a ambalat, iar coletele ajungeau în România printr-o firmă de curierat.

Bărbatul a fost reținut 24 de ore și este cercetat de procurorii DIICOT pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc. Acțiunea a beneficiat și de sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcției Regionale Vamale Timișoara. Suspectul va fi dus în fața magistraților Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.