Barcelona își reia viața de noapte. Românii care merg în Spania nu mai trebuie să prezinte un test negativ sau dovada vaccinării

21 iunie 2021, 12:48

Au fost cozi lungi aseară în fața cluburilor de noapte din Barcelona. Acestea s-au redeschis pentru prima oară dupa 15 luni, după ce autoritățile au anunțat reluarea vieții de noapte în regiunile unde timp de 2 săptămâni se înregistrează o incidență a cazurilor mai mică de 50 la suta de mii de locuitori.

Există însă și reguli stricte pentru viața de noapte: deocamdată cluburile se pot umple la cel 50% din capacitate, ora limită pentru închidere este 3 și jumătate dimineața, masca este obligatorie la interior, iar datele clienților sunt cerute la intrare și păstrate timp de o lună în eventualitatea depistării unei infectări.

Reluarea vieții de noapte a coincis și cu o revizuire a riscului epidemiologic al mai multor țări pentru a atrage tot mai mulți turiști.

De astăzi și românii care merg în Spania nu mai trebuie să prezinte un test negativ sau dovada vaccinării, după ce țara noastră a fost scosă de pe lista celor cu risc de infectare. Singura obligativitate rămâne completarea, înainte de călătorie, a formularului privind starea de sănătate, Spain Travel Health.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite