Baschet: NBA – Un bilet pentru a asista la recordul lui LeBron James costă peste 30.000 de dolari

LeBron James / captura video
LeBron James / captura video
3 februarie 2023, 10:50

Potrivit datelor furnizate joi seară de StubHub, un portal de referinţă pentru revânzarea legală în SUA, biletul respectiv pentru a asista la record – dacă previziunile sunt îndeplinite şi James nu se accidentează între timp -, de la doar câţiva metri distanţă de teren, are cel mai ridicat preţ dintre tichetele disponibile în acest moment pe acest website.

Biletul în sine costă 23.660 de dolari, dar la această sumă se adaugă peste 6.500 de dolari ca taxe de administrare.

Pe de altă parte, cel mai ieftin bilet dintre cele care sunt de vânzare pe StubHub se ridica la 386 de dolari (inclusiv cheltuielile), în sectorul 306, care se află în colţul de sus al Crypto.com Arena din Los Angeles.

„King James”, care a marcat joi seară 26 de puncte în victoria obţinută în deplasare de Lakers în faţa formaţiei Indiana Pacers (112-111), se află acum la doar 63 de puncte de recordul legendarului Kareem Abdul-Jabbar (38.387 de puncte), distanţă pe care va avea ocazia să o reducă şi mai mult la partida de sâmbătă cu New Orleans Pelicans, notează Agerpres.

Cu o medie de 30,2 puncte pe meci de la debutul acestui sezon, LeBron James ar putea deveni cel mai bun marcator din NBA pe 7 februarie, la meciul Oklahoma City Thunder de la Los Angeles, sau două zile mai târziu, 9 februarie, când Lakers va juca tot pe teren propriu cu Milwaukee Bucks. La ambele partide urmează să fie prezent şi Kareem Abdul-Jabbar, conform unor surse din cadrul francizei californiene.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă