Bătaie între trei eleve din Tecuci. Mama uneia dintre fete a fost reținută
15 Mai 2023, 18:10 (actualizat 15 Mai 2023, 21:37)
(actualizat 15 Mai 2023, 21:37) | Știrile TVR

O femeie a fost reținută în cazul bătăii la care au luat parte săptămână trecută trei fete din Tecuci. Este vorba de mama uneia dintre adolescente care a intervenit și ea în scandal.

Polițiștii au fost anunțați la 112 cu privire la faptul că, pe o stradă din Tecuci, a avut loc o agresiune între trei tinere, eleve în cadrul a două unități de învățământ situate în imediata apropiere.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, în timpul pauzei dintre orele de curs, mai mulți elevi ar fi ieșit în afara celor două unități de învățământ, în vederea socializării, în zona unui bloc de locuințe.

Potrivit polițiștilor, în acest loc s-au întâlnit și trei adolescente, două de 15 ani, eleve în clasa a IX -a și una de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a. 

„Între cele trei eleve ar fi avut loc o discuție în contradictoriu, în urma căreia s-ar fi agresat fizic și și-ar fi adresat cuvinte și expresii vulgare. De asemenea, ulterior acestui incident, în zona respectivă a venit și mama uneia dintre minore, o femeie de 38 de ani, care ar fi lovit-o cu palma în zona feței de mai multe ori pe cea de 14 ani”, a  anunțat Poliția Galați.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru „infracțiunile de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările vor fi continuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum și gradul de participare al fiecărei persoane”.

O anchetă vor începe și unitățile școlare unde învață cele trei eleve.