Berlinezii sunt invitați să danseze ca să se încălzească în propria locuință. Opera din Berlin organizează cursuri gratuite de dans

10 noiembrie 2022, 08:36

Foaierul operei din Berlin va găzdui, timp de o lună de zile, cursuri de dans. Să ne mișcam ca să ne încălzim – așa se numește inițiativa unui grup de artiști din capitala germană.

„Afară e tot mai frig. Mulţi oameni se întreabă, inclusiv eu mă întreb, ce facem acasă, căldura va fi dată la minimum. Ce să fac ? Cu ce să mă îmbrac ? În mod clar, dansul te încălzeşte.”

Cursanții nu au pretenția să devină mari artiști, vor doar să învețe mișcările prin care se pot încălzi mai rapid. Prima lecție a fost un succes, foaierul operei din Berlin a fost neîncăpător.

„Încercăm să facem economie cât mai mult, profităm de toate ofertele de izolare a uşilor, a ferestrelor, ca să fie etanş. Iar acum ne bucurăm de această oferă de dans, să învăţăm să ne încălzim.”

Inițiativa aparține operei din Berlin, iar cursurile sunt gratuite. Participanții au la dispoziție o paletă bogata de stiluri – de la tango, salsa până la balet clasic.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă