Biletele şi abonamentele la concertele online ale Concursului ”Enescu” 2021 au fost puse în vânzare

Concursul Enescu
Concursul Enescu
19 aprilie 2021, 15:58

Oferta pentru bilete:

* Abonament integral, care acoperă 9 evenimente de muzică clasică (concertele finale de la vioară, violoncel şi pian şi cele şase recitaluri extraordinare ale artiştilor invitaţi) – 100 de lei;

* Bilet individual, pentru un singur concert (una dintre finalele la vioară, violoncel, sau pian) sau un recital extraordinar – 30 de lei.

Biletele sunt disponibile pentru achiziţie astfel:

* Prin intermediul platformei Eventim, de pe website-ul festivalenescu.ro;

* Direct de pe site-ul Eventim.

Concertele vor fi vizionate pe platforma Concursului ”Enescu” (https://www.festivalenescu.ro/concurs-2020/), accesibilă din momentul începerii concertelor sau recitalurilor, timp de 12 ore de la desfăşurarea lor, de pe un singur dispozitiv electronic, la alegere (computer, telefon, tabletă).

Organizatorii Concursului au luat măsurile necesare pentru a proteja sănătatea atât a artiştilor care vin în România, cât şi a publicului, rezervându-şi dreptul de a schimba formatul unor evenimente şi, după caz, de a amâna sau anula anumite evenimente din cadrul competiţiei, în cazul în care astfel de măsuri ar fi necesare sau dezirabile în contextul generat de evoluţia pandemiei COVID-19.

În cazul anulării Concursului din motive de forţă majoră, banii vor fi returnaţi cumpărătorilor.

Concursul Internaţional ”George Enescu” 2020 a derulat online prima fază în cursul anului trecut, cu promisiunea de a aduce „Frumuseţe în viaţă”, în ciuda pandemiei.

Pentru semifinale şi finale, cei 23 de semifinalişti la cele trei instrumente (vioară, violoncel şi pian), dirijorii şi majoritatea membrilor juriilor vor veni la Bucureşti, cu respectarea condiţiilor sanitare.

Semifinalele vor consta în recitaluri ale concurenţilor din sonatele lui George Enescu şi vor avea loc pe 13 mai – violoncel, 17 mai – vioară, 23 mai – pian. Accesul online al publicului la Semifinale va fi gratuit şi va fi posibil pe site-ul www.festivalenescu.ro.

Pentru Finale, concurenţii selecţionaţi vor susţine un concert cu Orchestra Filarmonicii ”George Enescu”, sub bagheta unor dirijori cunoscuţi la nivel internaţional – Nicolas Altstaedt, Wilson Hermanto şi John Axelrod. Finalele vor avea loc pe 15 mai – violoncel, 19 mai – vioară şi 23 mai – pian. Accesul publicului la vizionarea online a acestor concerte va fi pe bază de bilet sau de abonament plătit.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite