Bode: Potrivit estimărilor specialiștilor valul cinci al pandemiei de COVID-19 va veni în trei săptămâni. Va avea un impact mai mare comparativ cu valul patru
23 Decembrie 2021, 10:54 (actualizat 23 Decembrie 2021, 11:23)
(actualizat 23 Decembrie 2021, 11:23) | Știrile TVR

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a cerut, joi, prefecţilor acordarea unei atenţii sporite întregului ansamblu de măsuri pentru limitarea răspândirii infectărilor cu SARS-CoV-2, cu accent pe asigurarea respectării normelor de protecţie sanitară, în special la evenimentele private ce presupun aglomerări de persoane.

Ministrul de Interne a subliniat că, potrivit estimărilor specialiştilor, valul cinci al pandemiei de COVID-19 va veni în România în maximum trei săptămâni.

Ne aflăm pentru o perioadă de acalmie, dar aceste măsuri sunt necesare pentru a răspunde eficient în față provocărilor provocate de viitorului val pandemic care potrivit estimărilor specialiștilor va avea un impact mai mare comparativ cu valul patru. Conform tuturor estimărilor specialiștilor valul 5 va veni în maximum trei săptămâni, a spus ministrul de Interne, Lucian Bode, joi, în cadrul videoconferinței cu premierul Nicolae Ciucă.