Bolnavi cronici lăsați pe margine. Spitalul de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din Botoșani va redeveni suport Covid. Toţi pacienţii internaţi acum vor fi externaţi vineri

22 octombrie 2020, 11:38

Prin urmare, toţi pacienţii internaţi acum vor fi externaţi vineri, iar cei care şi-au făcut programare pentru anumite investigații vor trebui să aştepte pâna când spitalul va reveni la programul normal sau vor trebui să meargă la cabinete private, însă pentru consultaţiile de acolo vor fi nevoiţi să plătească.

În momentul de față, în Spitalul de Recuparere „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoșani sunt internați peste 100 de pacienți.

Pacienții cu afecțiuni care pot fi tratate în acest spital sunt disperați și nu stiu ce vor face.

Decizia ca Spitalul de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoșani să devină support Covid a fost luată în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Asta pentru că unitățile medicale din oraș mai au foarte puține locuri pentru pacienții cu coronavirus.

Mulți dintre bolnavii care aveau programări pentru săptămana viitoare se înghesuie zilele acestea la spital, pentru ca doctorii să le prescrie medicația necesară.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite