Bucovina rămâne în topul preferințelor pentru Crăciun, dar sunt și turiști care preferă malul mării sau pachete SPA

18 decembrie 2022, 19:08

Fără zăpadă, fără sarmale, dar cu aer sărat, relaxare și mâncare bună. Este oferta pentru cei mai pretențioși în materie de sărbători altfel: un sejur la malul mării cu pește și fructe de mare.

Și pentru că e vacanță, e relaxare la saună. Hotelierii de pe litoral au pregătit pachete turistice cu acces la SPA și terapii deosebite.

Tot pentru relaxare și tratamente vin turiștii și la Băile Felix. Piscinele cu apă termală sunt principala atracție a celei mai mari stațiuni balneare din ţară. Apa termală din bazine are între 36 şi 38 de grade. Ştrandul Termal din Băile Felix e deschis în fiecare zi din an, indiferent de vreme – chiar și atunci când ninge sau plouă.

La un hotel de trei stele, prețul pentru trei zile este de 1455 de lei de persoană, iar la cinci stele trece de 2500 de persoană.

Printre cele mai căutate destinații de Crăciun rămâne Bucovina. 98 la sută din locurile de cazare sunt rezervate. La Voroneţ, tarifele încep de la 200-300 de lei pe noapte și ajung până la 3000 de lei de persoană, în cazul pachetelor, care conțin pe lângă cazare și masă și oferte speciale – spa, plimbări cu sania sau vizite la meșteșugari locali.

Meteorologii nu prognozează zăpadă de Crăciun, în zona Moldovei. Turiști amatori de adrenalină au la dispoziție cea mai lungă tiroliană din Europa, în Ariniș, la Gura Humorului. Și tot aici pot alege o plimbare cu ATV-urile, însoțiți de ghid, prin pădurile din jur.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite