Camilla, soţia prinţului Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, testată pozitiv cu SARS-CoV-2

Prințul Charles și soția sa Camilla
Prințul Charles și soția sa Camilla
14 februarie 2022, 15:25

„Alteţa Sa Regală ducesa de Cornwall a fost testată pozitiv cu coronavirus şi s-a plasat în autoizolare. Continuăm să respectăm recomandările guvernamentale”, a anunţat luni biroul de presă de la Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului Charles.

Camilla, în vârstă de 74 de ani, a contractat noul coronavirus pentru prima dată la doar câteva zile după ce prinţul de Wales, în vârstă de 73 de ani, a fost testat pozitiv pentru a doua oară, săptămâna trecută. În comunicatul de luni, Clarence House nu a oferit actualizări despre starea de sănătate a prinţului Charles şi nici detalii despre starea ducesei Camilla.

Atât prinţul Charles, cât şi ducesa de Cornwall sunt vaccinaţi cu schema completă împotriva COVID-19 şi au primit deja şi dozele „booster”.

O sursă din anturajul familiei regale a dezvăluit săptămâna trecută pentru Reuters că prinţul Charles s-a întâlnit cu mama lui, regina Elisabeta a II-a, cu două zile înainte să fie testat pozitiv cu coronavirus. Sursa a precizat la acea vreme că suverana nu prezenta niciun simptom şi că starea ei de sănătate este monitorizată cu atenţie.

Prinţul Charles a fost testat pozitiv cu noul coronavirus pentru prima dată în martie 2020, când moştenitorul tronului britanic s-a declarat „norocos” că a dezvoltat doar simptome uşoare. Fiul lui cel mare, prinţul William, a contractat boala la scurt timp după tatăl lui în 2020.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite