Campania „Adoptă o mamă”. Sute de femei defavorizate vor primi cadouri de 8 martie

2 martie 2018, 07:46

Campania „Adoptă o mamă” depășește granițele Capitalei și continuă, cu o nouă mobilizare de forțe, în Timișoara. Membrele grupului Mămici Mai Tari ca Google pregătesc cadouri pentru 400 de mame cu posibilităși materiale reduse. Le vor primi pe 8 martie.

Aceste femei sunt în grija Direcțiilor de Asistență Socială Timișoara și locuiesc în centrele de îngrijire. Dacă le rămân cadouri, vor merge și la  adăposturile primăriei. Organizatorii campaniei speră să le facă să zâmbească și să uite câteva minute de necazurile zilnice.

Campania „Adoptă o mamă” a început în urmă cu 4 ani.

„Anul acesta „Adoptă o mamă” a depășit granițele Bucureștiului și Timișoara este o supriză fantastică pentru mine. Grupul mămici mai tari pe care îl știam de pe internet s-a mobilizat atât de tare” – inițiatoarea proiectului, Mirela Retegan.

300 de mămici din Timișoara au răspuns apelului.

„S-a incheiat o convenție între Direcția Generală de Asistență Socială Timiș și grupul pe care îl coordonez și vor ajunge aceste cadouri la doamne la centrele de îngrijire din Timișoara, Lugoj, Jimbolia și la centrul maternal” – inițiator M.M.T.C.G., Bianca Potyesz.

Mii de mame din România s-au implicat până acum în campaniile „Adoptă o mamă”.

Astfel de evenimente mai au loc în Sibiu, Brașov, Cluj și Chișinău.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite