Campanie TVR Craiova | Împreună dăruim bucurie. Trei copii orfani din Dolj sunt crescuți de bunică într-o cămăruță de la marginea satului

14 aprilie 2019, 22:13

Corina, Iuliana şi Samuel sunt acum crescuţi de bunica din partea tatălui. Sunt patru suflete care stau într-o casă cât o cameră, în localitatea doljeană Pleşoi.

Viaţa a fost dură cu ei: anul trecut, de Crăciun, și-au piedut mama. De atunci îi îngrijește Tanti Florea, iar toţi patru trăiesc din banii de alocaţii.

Când poate, femeia mai merge cu ziua la muncă, la o fermă de plante medicinale, tocmai într-o comună învecinată.

Din lipsa banilor au rămas și fără energie electrică. S-au strâns prea multe facturi pe care bunica nu a mai avut bani să le plătească. Cand se lasă întunericul, e altă viață.

Tanti Floarea lasă greutățile în urmă și se gândește la marele ei vis: vrea să-si vadă nepoții mari, la casele lor. Aşa că are grijă să-i ducă la școală să învețe carte şi le tot spune că doar așa se pot realiza.

Corina, Iuliana, Samuel sunt trei dintre cei 150 de copii la care vor ajunge donațiile strânse în cadrul campaniei TVR Craiova, “Împreună dăruim bucurie”, care se va derula până la 1 iunie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă