Deținătoarea trofeului părăsește U.S Open. Naomi Osaka a fost eliminată în două seturi de elvețianca Belinda Bencic

2 septembrie 2019, 20:50

Belinda Bencic, care a mai învins-o de două ori în acest an pe Osaka,  s-a impus într-o oră și 27 de minute.

(w500) Belinda Be

Elvețianca de 22 de ani a început bine meciul și a condus cu 2-0.  Jucătoarea din Japonia de 21 de ani a egalat, apoi Bencic a realizat break-ul decisiv la scorul de 5-5, adjudecându-și actul inaugural.

În setul secund, Bencic a câștigat pe serviciul lui Osaka la scorul de 2-2, iar sportiva din Japonia nu s-a mai putut redresa până la finalul jocului, fiind eliminată de la US Open.

(w500) Naomi Osak

În acest meci, Osaka a reușit 9 ași și a avut 3 duble greșeli, în timp ce adversara sa nu a reușit niciun as și a comis 6 duble greșeli. Bencic a avut mai multe mingi direct câștigătoare, 29, față de 26 Osaka și mai puține erori neforțate – 12, față de 21 Osaka.

(w500) Statistica

În sferturile de finală de la US Open, Belinda Bencic o va înfrunta pe croata de pe locul 23  Donna Vekic, care a trecut în 3 seturi de nemțoaica Julia Goerges.

(w500) Donna Veki

Naomi e o mare campioană și deținătoarea titlului, sunt foarte mulțumită de cum am jucat și cum mi-am stăpânit emoțiile, a declarat Bencic, la finalul meciului.

(w500) Naomi Osak

Nici deținătorul titlului la masculin, sârbul Novak Djokovic, nu se mai află în turneu, după ce s-a retras din cauza unei accidentări la umărul stâng, în meciul cu  Stan Wawrinka. Elvețianul conducea cu 2-0 la seturi și 2-1 în setul 3.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite