Carantină pentru alte 6 localități de lângă București
21 Noiembrie 2020, 14:22
(actualizat 21 Noiembrie 2020, 19:23)

Nu intră ţara în carantină, dar, încet, încet şi pe rând se închid tot mai multe orașe sau localități mai mici. Capitala nu a ajuns la un indice ridicat de infectare care să pună problema carantinării, dar se închide cam tot ce este în jurul orașului. Vor intra, așadar, în carantină alte 6 localități de lângă București. Județul Ilfov este deja aproape blocat.

Județul Ilfov ajunge la 11 localități aflate în carantină.  Chiajna și Bragadiru vor intra începând de azi, la ora 22:00, în carantină, după creșterea mare a numărului de infectări cu noul coronavirus.

Clinceni și Berceni sunt închise de joi, de la ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile. Măsurile au fost instaurate de ceva timp și în localitatea Ciorogârla.

Judeţul Ilfov a înregistrat vineri, 20 noiembrie, o rată de infectare de 7,89 la mia de locuitori, în creștere mare față de ziua anterioară, când a avut 6,78 la mia de locuitori.

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a dat aviz pentru carantinarea localităților Corbeanca, Mogoșoaia, Măgurele, Popești Leordeni, Otopeni și Dobroiești.