Casa care se răceşte şi se încălzeşte singură, nu poluează şi nu risipeşte nimic este investiţia perfectă. Un apartament cu 2 camere poate costa chiar şi 200 de mii de euro

14 octombrie 2022, 19:10

Casa care îşi optimizează consumul de energie este una dintre soluţiile propuse de dezvoltatorii imobiliari la criza energiei.

În locuinţa viitorului pereții clasici sunt înlocuiți cu geamuri care izolează termic, iar acoperişurile au panouri fotovoltaice, care aduc, la final de lună facturi pe zero. Iar cine are surplus de energie îl poate vinde reţelei.

Accent se pune şi pe optimizarea consumului de energie şi a resurselor. Iluminatul se face cu leduri sau pe senzori de mişcare, iar băile au un sistem de folosire a apei de ploaie şi de reciclare.

Toate aceste invenţii, care ne fac viaţa mai uşoară si ne ajută şi să reducem cheltuielile cu energia sunt prezentate la un târg de imobiliare deschis până duminică în Capitală.

Criza energetică pe care o traversăm îi face pe români să caute locuinţe care au costuri de întreţinere mici şi eficienţă maximă.

O casă care îşi produce singură energia, nu o risipeşte şi nici nu poluează poate costa chiar şi 200 de mii de euro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite