„Câştigă România!” a ajuns în Braşov. Au început preselecţiile pentru sezonul 6

6 iunie 2019, 10:12

Brașovenii care vor să participe la concursul “Câştigă România!”  s-au întâlnit cu echipa emisiunii în Aula Universității Transilvania din Brașov.

În primul rând, trebuie să ai un bagaj de cunoștinte generale despre România. Important este să fii pregătit pentru ce urmează să faci acolo, spune Virgil Ianțu, prezentator „Câștigă România!”

Cei care vor să ajungă în emisiune au fost supuşi unui test grilă, apoi unui interviu pentru a demonstra că pot face faţă atmosferei de pe platoul emisiunii. Mulţi dintre ei spun că nu ratează nicio ediţie.

În Aula Universităţii Transilvania din Braşov au venit şi doi foşti concurenţi. Au vrut să-l revadă pe Virgil Ianţu şi au povestit despre experienţa de la emisiune.

„Câştigă România!” este primul concurs de cultură generală despre ţara noastră, un format 100% românesc, prezentat de Virgil Ianţu, şi transmis de luni până joi, de la ora 20, la TVR 2 şi TVR HD.

În fiecare ediţie a emisiunii, în platou sunt trei concurenţi. Cel care reuşeşte să câştige zece ediţii consecutiv, numărul maxim de ediţii la care poate participa, intră în posesia marelui premiu, un autoturism.

Preselecțiile care au loc în această perioadaă sunt pentru sezonul 6 al emisiunii, iar filmarile vor începe în luna septembrie.

Formatul românesc a fost atât de apreciat pe piaţa internaţională, încât va fi adaptat pentru publicul american. Actriţa Whoopi Goldberg va fi producătoarea show-ului, care se va intitula „Win Your Country”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă