Caz incredibil la Târgu Jiu: Trei medici cu coronavirus au fugit din Spitalul Județean. Au fost găsiți acasă de poliție și aduși înapoi la spital

30 octombrie 2020, 07:41

Inspectorii DSP au mers aseară la spitalul din Târgu Jiu să vadă dacă toate paturile de terapie intensivă sunt ocupate. Așa au descoperit că trei pacienți lipsesc. Cei trei bolnavi de COVID sunt medici și au părăsit spitalul, deși erau sub tratament. Imediat, autoritățile au declanșat căutările.

Cei trei medici care au plecat fără să anunțe sunt angajați ai spitalului: doi la Terapie Intensivă, iar unul la Gastroenterologie. Erau internați de câteva zile în spital după ce au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus.

Polițiștii au pornit pe urmele celor trei cadre medicale pe care le-au găsit acasă. Medicii pacienți au fost preluați de ambulanțe și transportați înapoi la spital. Acum, au dosare penale.

Și conducerea spitalului a declanșat o anchetă internă pentru a stabili cum a fost posibil ca pacienți internați să părăsească unitatea.

În ultimele zile, la Spitalul Județean din Târgu Jiu au fost confirmate 30 de cazuri de Covid în rândul angajaților. 10 dintre ei sunt medici.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite