Cazul pădurarului ucis în localitatea ieșeană Sirețel – un tânăr a fost arestat

23 octombrie 2019, 11:53

În noaptea de 12 spre 13 septembrie, adolescentul era la furat de lemne în pădurea de la marginea localităţii Sireţel. În momentul în care a fost surprins de pădurar, l-a lovit de mai multe ori.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au propus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul minor I.I. din comuna Sireţel, județul Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la tâlhărie calificată (…) și omor calificat (…) pe o durată de 30 de zile”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, citat de Mediafax. Judecătorii au admis solicitarea procurorilor.

Tânărul a fost supus unei expertize psihologice și s-a dovedit astfel că a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Pădurarul, în vârstă 50 de ani, avea în pază peste 500 de hectare de pădure.

Inițial, împreună cu minorul au fost audiați și un alt adolescent de 17 ani și tatăl său, însă aceștia nu au avut nicio implicare în atac, au decis anchetatorii.

În cazul pădurarului ucis săptămâna trecută în Maramureș, anchetatorii nu au pus încă pe nimeni sub învinuire. Continuă audierile și este așteptată de la București analiza medico-legală.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă