Cei patru agresori din parcarea unui mall din Craiova au fost arestați preventiv

23 septembrie 2021, 14:38

Incidentul s-a petrecut în parcarea unui centru comercial din Craiova. În imagini se vede cum cei patru, aflați într-o mașină neagră, încearcă să parcheze pe un loc după care renunță și ocupă un spațiu situat mai departe. Între timp, o altă mașină condusă de bărbatul de 38 de ani ocupă locul liber.

Când șoferul a coborât din mașină, cei patru au sărit asupra lui cu pumnii și picioarele. A fost lovită și soția acestuia care a încercat să aplaneze conflictul.

Un trecător care a văzut întreagă scenă a sunat imediat la 112. Cei patru bărbați au fost duși imediat la poliție. Este vorba de trei frați, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, și tatăl lor, în vârstă de 48 de ani.

Cei doi soți agresați au primit îngrijiri medicale, însă nu au avut nevoie de internare în spital. Din nefericire, astfel de incidente violente sunt tot mai dese în ultima perioadă.

Magistrații Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au decis arestarea preventivă pentru cei patru bărbați care sunt acuzați de lovire sau alte violențe.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite