Centre de vaccinare cu program prelungit în București, la fiecare sfârșit de săptămână
26 Octombrie 2021, 14:21 (actualizat 26 Octombrie 2021, 14:59)
(actualizat 26 Octombrie 2021, 14:59) | Știrile TVR

Coordonatorul Campaniei de Vaccinare, Valeriu Gheorghiță,  a anunțat, marți, că  vor fi organizate în Capitală centre de vaccinare cu program prelungit, la fiecare sfârșit de săptămână. În fiecare sector va exista un astfel de centru care va funcționa după programul 8:00-24:00, a mai spus Valeriu Gheorghiță.

Ținând cont de adresabilitate în creștere a persoanelor pentru vaccinare, am decis ca pentru Municipiul București, la fiecare final de săptămână, până la finalul acestui an să organizăm un astfel de maraton, într-un centru de vaccinare din fiecare sector, care să asigure o accesibilitate, după un program prelungit, al persoanelor la vaccinare. În următoarele zile vom anunța care sunt centrele. Ceea ce noi am propus este să avem un program de la 8 dimineața până la 12 noaptea. Pe perioada nopții să asigurăm igienizarea, a spus Valeriu Gheorghiță

Aceeași abordare aș lansa-o către celelalte aglomerări urbane, către orașele mari, pentru a organiza la sfârșitul fiecărei săptămâni a cel puțin un centru care să aibă programul prelungit, a trasnsmis Coordonatorul Campaniei pentru Vaccinare.