Cetăţean străin, reţinut pentru trafic de droguri de mare risc în Constanța. Suspectul a fost depistat când intenţiona să vândă stupefiante la un festival din staţiunea Mamaia

Droguri la Sunwaves Mamaia / DIICOT
Droguri la Sunwaves Mamaia / DIICOT
3 mai 2023, 17:25

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea infracţională a unei persoane, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc.

„Din cercetări a reieşit că bănuitul, cetăţean străin, ar fi deţinut droguri de risc şi mare risc (MDMA, ketamină, cocaină), în scopul comercializării, în cadrul unui festival care se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa. Persoana bănuită a fost depistată deţinând substanţele asupra sa, în incinta zonei de desfăşurare a festivalului”, se arată în comunicat.

Conform sursei citate, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite