Charles al III-lea: Lumea a urmărit îngrozită toată suferința inutilă adusă ucrainenilor. Pe mulți dintre ei i-am cunoscut aici, în Marea Britanie și în întreaga lume, din România până în Canada

Volodimir Zelenski a fost primit în audiență la regele Charles al III-lea
Volodimir Zelenski a fost primit în audiență la regele Charles al III-lea
24 februarie 2023, 13:38

„A trecut un an în care poporul Ucrainei a suferit în mod inimaginabil de pe urma unui atac neprovocat la scară largă asupra națiunii lor. Ei au dat dovdă de un curaj și o rezistență cu adevărat remarcabile în fața unei asemenea tragedii umane. Lumea a urmărit îngrozită toată suferința inutilă adusă ucrainenilor. Pe mulți dintre ei am avut marea plăcere să-i cunosc aici, în Marea Britanie și în întreaga lume, din România până în Canada, a transmis regele Charles al III-lea.

La începutul acestei luni, m-am întâlnit cu președintele Zelenski la Palatul Buckingham pentru a-mi exprima sprijinul personal pentru poporul Ucrainei. Este încurajator că Regatul Unit, împreună cu aliații săi, fac tot posibilul pentru a ajuta în acest moment dificil. Prin urmare, nu pot decât să sper că această revărsare de solidaritate din întreaga lume va aduce nu doar un ajutor practic, ci şi putere, care reiese din conştientizarea faptului că, împreună, suntem uniţi”, a mai spus regele Charles al III-lea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite