„Chip” şi „Chocolate” au fost grațiați. Preşedintele Joe Biden a salvat doi curcani înainte de Ziua Recunoştinţei

Biden a grațiat curcani
Biden a grațiat curcani
22 noiembrie 2022, 08:22

„Chip” şi „Chocolate”, doi mari curcani albi, au primit numele după aroma preferată de îngheţată a lui Joe Biden, despre care el le-a spus elevilor prezenţi la eveniment.

Ceremonia, într-o atmosferă destinsă, este o tradiţie anuală la Casa Albă şi adesea prilej pentru câteva glume.

Preşedintele s-a folosit de rezultatele recentelor alegeri de la jumătatea mandatului, în care partidul său a surprins pe toată lumea obţinând rezultate mai bune decât se aştepta, pentru a face câteva glume şi jocuri de cuvinte, precum cea despre „red wave”, valul roşu care nu a mai apărut după „midterms”, dar posibil să fie declanşat de Commander, câinele său, în cazul în care varsă sucul de merişor cu care se serveşte friptura de curcan, scrie Reuters.

Joe Biden a menţionat, de asemenea, modul în care pandemia de COVID-19 a restricţionat sever astfel de sărbători pentru americani în ultimii ani şi i-a îndemnat pe invitaţii săi să arate recunoştinţă faţă de cei care i-au protejat în timpul crizei sanitare, mai ales medicii, asistentele şi oamenii de ştiinţă.

„În urmă cu doi ani, nici nu puteam sărbători Ziua Recunoştinţei cu mari reuniuni în familie. Acum putem face asta”, şi-a exprimat el mulţumirea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite